Bebegimm__ 18 haftalık oldu devlette yaptırıyorum muayenelerimi bügune kadar daha hiç duymadım bebeğimin kalp atışlarını doktor zararlı çocuğa demişti 2 hafta sonra detaylıya gircem o zaman dinletir mi doktor 🤷♀️
Burcuctn Bebegimm__ zarar marar yok ya bende her gittiğimde dinletiyor doktor devlet olduğu için yapmıyor sanırım devlettekiler özeldeki gbi ilgilenmek istemiyodur. Detaylıda da dinletir ikili testtede dinletmişti doktor
Eminer Bebegimm__ cok sacma ya nie dinletmemis ben 6 haftalikken dinletti dr Bnle ahni hamile arkadasim var onada hic dinletmemisti dr ayni hastanede farkli dr gidiyorz oda detaylida dinledi ilkkez anlam veremiyorum nie mahrum birakiyorlarki sizi
Seda5892 Bebegimm__ bana özeldeki doktorum ilk hafta zararlı olduğu için çok az dinleteceğim duyman için demişti her gitmemde de dinletiyor devlete bir kere muayeneye gittim orda da dinlettim ama acildekiler gıcık dinletmiyorlar kalp atışı var deyip geçiyorlar
Sedakolcu Bebegimm__ üzülme canım doktora gittiğinde üzerine baba basa söyle ben kalp atışlarını duymak istiyorum diye ben kalp atışlarını video cektim hatta
Eminer Burcuctn ben devlete gidiyoru. 6 haftalikken dinletti hergittigimdede tekrar tekrar dinletir cok memnunum dr dan
Sevdaninmucizesi Bebegimm__ 6 haftadan beri her gittiğimde dinliyorum ne alakası var zararlı ile doktorunu değiştşr bence
SelmAkqun Özelleri hemen lüks qöstermeyin canm bende dewlete qidiorum qayette dinletio senin doktorunla alakalı bse we dewlet olmasına raqmen mis qibi ilqilenio doktorum
Eminer SelmAkqun aynen ya devlette gidiyorum bende cok cokta memnunum dr Alah razi olsun ondan ozelede gittim 1 2 kez hic memnun kalmadim kendi dr daha ilgili
AyseDuru @Bebegimm__ evet detaylıda dinletiyo doktor ben 37+4 haftalık hamileyim her gittiğimde dinletiyo doktorum ne gibi bi zararı olabilir anlamadım 🤔
Mel0s Bebegimm__ bnimde ole dinletio yani cnki kndide kntrol edio bnce devlet hastaneleri cok ozen gostermedgi icin ole yapio bnimd ilk 6 haftalikti ozman dedi suan cok kucuk rahatsiz olabilir 1 ay snra gelin ozman dedi dnletm smdi 25 haftaliknoldm her ay gdicnce dinliyoruz yani
gdaslik Devlette de dinlemiştik biz 6+6 günlükken. Ama sesini duyabilirmiyiz diye sorduk doktora öyle açtı cihazın sesini
Ozlmcan Bebegimm__ 6 haftalıkken dinlemiştim ilk kez bunun ne gibi bir sakıncası olabilir ki anlayamadım
Filiizz Bebegimm__ neden zararlı ki ben her kontrolde duyuyorum kısa da olsa çok iyi geliyor ama belki özel oldugu için bir kere gittim devlete bin pişman ettiler her yer aynı değil tabi onu da belirteyim bana öyle denk gelmişti ama gerçekten kalp atışlarını duymak ayrı bir heyecan 💕🎈
derya14 Bebegimm__ Bende devlete gidiyorum ama ultrason cihazı eski olduğu için kalp atışını dinleme şansım olmadı maalesef. 28.haftamdayım detaylıdada dinleyemedim
Depresif_polyanna Bebegimm__ ultrasona girmen zararlı olmuyo da dinlemen mı zararlı? Böyle saçmalık da ilk kez duydum. Beleşe maaş alsınlar oturdukları yerden.