aleyna111100 Kızlar bebeğim an itibari ile kanala girmiş durumda ne zaman dpururum acaba kanala indikten sonra şuan 37 haftalık hamileyim aşağı çok baskı yapıyor yürğyemez hale geliyorum bu durumda neler yapabilirim
erkekannesi1_ aleyna111100 benimde doktor kanala girmeye başlamış yavaş yavaş girmesi bizim için daha iyi dedi yürürken çok baskı oluyor ve alt karnım ağrıyor 😣
Fatma_furkan1996 aleyna111100 37 haftalığım bende bugün bu sebebten dolayı doktoruma gittim hemen aşırı derece de kasık ağrım var yürüyemiyorum bile gıdım gıdım gidiyorum alttan muayene yaptı biraz açıklığın var dedi bebek de kanal da zaten normal doğum olduğu için bakalım kızım ne zaman gelmek isticek
kayrosmom aleyna111100 kanala indiğinde hareketleri nasıl hissediyorsunuz yani hareket kısıtlandı mı?
bymiraymom aleyna111100 bende 39+5 oluyorum bu gece 2 gün önce kontrolde başını yerleştirmiş dedi doktor bakalım ne olacak😅
Es07 32 den beri baş aşağı 37 oldum bugün Dün muayenede çatı uygun,açıklık yok Bekleyeceğiz dedi doktor cnm Yürüyemiyorum haftalardır belim koptu
aleyna111100 Es07 ben o bel ağrısı hamileliğin başından beri çok çekiyorum hem bel hem rahim ağrısı çekiyorum şuanda sağlıcakla alalım kucağımıza bana çatı muaynesi yapmadılar devlete gidiyorum
Es07 aleyna111100 Bana dün yapıldı ilk defa Ağrılar doğunca geçse bari Sağlıkla gelsinler inşallah İlk bebek mi sizinde?
aleyna111100 erkekannesi1_ kayrosmom evet rahim de baskı oldu yürümekte güçlük çekiyorum yatakta döneöiyorum
tugbaustuntas erkekannesi1_ bana da aynısını dedi inmeye başlamış dedi doktor düzensiz sancılarım çıktı çok güzel düzensiz sancılar bebeği kanala itecek dedi beklemedeyizz
Es07 erkekannesi1_ Elle muayene etti işte beni Açıklık yok denildi Aynıyız cnm :) İlk bebek mi Normal mi istiyorsun
erkekannesi1_ Es07 ilk canım zaten devlet takipliyim mecbur normal doğum ama hiç alttan muayene etmediler
Fatma_furkan1996 Ayrıca kızlar benim gibi mantar sıkıntısı olan var mı bu hamileliğimin başından beri yedi bitirdi beni perişan etti gücüm kalmadı artık yoruldum
erkekannesi1_ kayrosmom kanalda baş aşağı olduğu için tekmeleri hep göğüsümün altında midemde falan hissediyorum zaten yeri daraldığı için hareketleri eskisine göre baya azaldı
erkekannesi1_ aleyna111100 şehir hastanesine gidiyorum aslında şimdiye kadar alttan muayene de demediler bana ama kontrole her hafta geleceksin dedi