Keziban Superisibeyza Sleepy yenidoğan islak Mendilin fiyatı uygun ama alıp almama arasında kaldım. Henüz 19. haftamdayım erken olur diye düşündüm
sumeyyeoyku Superisibeyza bebek baby plus bebek arabası aldim hala kargoya verilmedi ama bekliyoruz bakalım
damlasv Superisibeyza babyjem 5 parça banyo seti aldım Koku çıkarmayan çöp kovası ve poşetlerini aldım Wee baby çıtçıtlı tırnak makası Keçi kılı tarak ve fırça aldım
demirrleydi_ Superisibeyza kızıma bir kazak bir pantolon aldım oğluma bir pantolon bir kazak bir tulum ve pijama takımı aldım toplam dört takım aldım 1090 TL tuttu hepsi ama daha gelmediler kargoya bile çıkmamış
sumeyyeoyku cansu2306 https://www.e-bebek.com/baby-plus-capitan-travel-sistem-bebek-arabasi-portbebe-donusumlu-cift-yonlu-genis-tente-0---22-kg-gri-p-byp-capitan003
sumeyyeoyku sumeyyeoyku cansu2306 ben 8 bin liraya düşmüştü öyle aldim fiyat baya uygundu şimdi artmış
Emlhh sumeyyeoyku bebek arabanız geldi mi acaba nasıl çıktı baya indirime girmiş tekrar bende almayı düşünüyorum merak ettim doğrusu