Aysnragc Merhaba bebeği 20. Haftada başaşağı olan var mı? Bilen yanıtlayabilir mi rahim agzı uzunlığu 31 ölçüldü Karından bilgidi olan yazabilir mi
hatice200 Aysnragc ilk gebeliğimde tam haftasını hatırlamıyorum ama 5. Aya denk geliyordu baş geliş olarak döndü sonra doğuma kadar hep öyle kaldı tam 40 haftalık olarak doğdu
Es07 Daha döner canım küçükken 36/ 38 kadar dönen bebekler oluyormuş Benim 32 de baş aşağı döndü hala baş aşağıda
Aysnragc Es07 benim ilk gebeliğimde de 32 de dönmüştü ama bu kadar erken bas asagı olması çok korkuttu hareketlerini hep kasıkta vakjina da hissediyordum erken doğum gibi bi durum olur mu çok korkuyorum
Aysnragc Almirolie yaaa gerçekten mi içim rahatladı biraz kasıkta hissediyorum çocuğun hareketlerini karnımda değil
Es07 Almirolie Kafası kanala dayanmış dedi geçen hafta Bu hafta elle muayene etti Açılma yok,çatı da müsait dedi Ne zaman doğar ki 37 oluyorum şimdi
Almirolie Es07 kuzum o açılmaya bağlı artık kanala inerse açılmada olur zaten o zaman başlar doğum benim hiç inmedi kanala bayramada denk gelince mecbur sezaryen oldu zaten plesentadanda geçemiyordu bebek
Aysnragc nevinyilmaz ya ben çok korktum çünkü hareketler hep vajinada bu şikayetle gittim ben sizde öyle miydiniz yoksa karnınızda mı hissediyordunuz
Es07 Aysnragc 32 den beri henüz doğmadı Açıklık yok denildi dün bana 37 oluyoruz birazdan Yani erken doğum sebebi değil tek başına