ayzey1 Bende şuan 4+1 im 2 gün önce kan verdim 443.05 çıktı bugün tekrar kan verdiğimde 1043 çıktı kese görünür mu ?
nmtcrkk ayzey1 ayzey1 Ben gittiğimde tam 4 haftalıktı karnımdan göremedi. Alttan muayene etti kese göründü ama içi boştu 10 gün sonra gittim kese de vardı kalp atışı da
amine4444 ayzey1 bende 4+4 üm bilerek gitmiyorum biraz daha beklicem kese ve kalp atışı icin erken canım
kslcvrye neyazsamkii aynen bide ultrasonu çevirdi kendine baktı baktı uzun uzun hatta dedim hocam bir sıkıntı mı var dedim Hayir dedi iki kese var ondan iyice baktım dedi şok oldum Zaten öyle deyince
buketdeniz19 neyazsamkii ben 11+3 hala hiç birşey yiyemiyorum 46 kilo ile hamile kaldım 44 kiloya düştüm o derece iştahım kapandı
nmtcrkk buketdeniz19 14 hafta oldu daha yeni yeni bir şeyler yemeye başladım. Çok midem bulanıyordu bulantı ilacı aldım iyi geliyor
neyazsamkii buketdeniz19 haslanmıs patates yiyebilir misiniz? Bir de hissiyatı nasıl benim böyle boğazda sanki engelleyen bir şey var
kahvekedi kslcvrye ay çok güzel yaa hayırlı olsun 🧿 Bende ptesi gidicem öyle bir sürpriz yaşasam keşke🥲😅
kslcvrye kahvekedi inşallah Rabbim gönlünüze göre verir ben sevindim ama biyandan üzüldüm çünkü benim4.olucak ve ikiz
kslcvrye nmtcrkk kusmamak için çok mücadele ediyorum limon yediğimi bilirim biraz iyi geliyor özellikle sabh çok kötü oluyorum
buketdeniz19 neyazsamkii yok yiyemiyorum onu da denedim ağzımda sürekli acı bir tat var yemek yememi engelliyor resmen ağzımın içi acayip buruk suda içsem tadı acı geliyor yemek yiyemediğim içinde kilo veriyorum zaten zayıfım
DilarAsel kslcvrye hayıırrr henüz doktora gitmedim kan tahlili yaptırdım gün aşırı ve 3. gebeliğim cuma günü gideceğim inşallah heyecanlıyıımmmm siz gittiniz mi doktora