Sibel_72 Çok yorgunum artık yuruyemıyorum nefesim daralıyor çok zorlanıyorum acaba magnezyum eksikliğinden mi ? 2. Gebelıgım ne yapabılırum
yasen1 Sibel_72 al bendende o kadar belım kopuyor 32 olduk daha bız ıkıncı gebelık sezaryan olcak 36 37 alır gıbı 38 beklemez dıye düşünüyorum
incei Sibel_72 33+5 😶 2. Gebelik çok yorucu geçiyor bir de 29 dan beri hastayım düzelemiyorum bir türlü… psikolojim çok bozuldu artık
badeki 34+5 yolda penguen gibiyim ve aşırı yorgun uyku halindeyim ama bı yandan da temizlik yapmak istiyorum
Sibel_72 badeki temizliği ben yaptım bitti çok şükür bir tek halılar kaldı onu da yıkamaya vereceğim ama çok yoruldum çok
canan_55 Ben de 34 üm aynı durumdayım bir sürü iş yapacakmış gibiyim otururken bi kalkıyorum başlamadan geri dönüp Uzanıyorum 😂
3535abc Ben her gün magnezyum ilk günden beri kullanıyorum ama sen misin demedi hiç etkisini görmedim
Es07 3535abc 37 oldum hiç magnezyum kullanmadım Demir,troid,d vitamini bir sürü takiye içiyorum Multivitamin
Sibel_72 3535abc ben hiç kullanmadım aslında bir kaç kez doktoruma sordum cevap vermedi yarın eczaneden alıp kullanacağım bu böyle olmaz artık bir insan tuvalete gidince bile yorulur mu ya 😂😂
3535abc Es07 bende demir vitamin mültivitamin folik asit bunları hepsini kullanıyorum ama vücudum döküluyor ayyy 😫😫
badeki Sibel_72 valla keşke daha erken yapsaydım su an taksit taksit yapiyorum Allah kolaylık versin size
Irem-61 Sibel_72 aa neden. İlk defa duydum . Rahatlığınız mı var. Demir eksikliği yorgunluk halsizlik yapar
Sibel_72 Irem-61 kabız olmamam lazım o yüzden izn vermiyorlar ama ben çok yorgunum artık nefes alamıyorum haftaya doktorumla görüşeceğim bakalım ne dicek