ayaniz Gizliyim emzik philips avent , Biberon lansinoh (oğlum bi tek onu tutmuştu o yüzden kızada ondan aldım) Pişik kremi sudocrem Islak mendil hiçbiri :) (sadece pamuk ve su (bide azıcık zeytinyagı damlatırız biz suyuna)
papatyakokulugece Gizliyim biberon Philips emzik mamajoo ıslak mendil Molfix mavi paket pişik kremi hametan
Zeyno321 Gizliyim emzik biberon avent aldim pişik kremi henüz almadım ama oksizincti sanirim kizimda onu kullanmıştım duruma gore alcam şokta sudocrem indirimdeydi bu arada
Es07 Emzik,biberon asla önermiyor ebe eğitimde Almadım o yüzden Pişik kremi sdocrem düşünüyorum Sık sık değişmek,yıkamak dikkat etmek Eğitimde öğrendiklerim cnm bu bilgiler
hllvrl Emzik asla önerilmiyor diye bir şey yok Amerikan pediatri derneği emzik öneriyor. Ani bebek ölümlerini azalttığı yönünde bilimsel çalışmalar var. Bebeği sakinleştirmesi konusunda bilimsel çalışmalar var. İki yaşında bıraktıılması şartıyla diş ve çene yapısında bozmuyor.
erkekannesi1_ Gizliyim ben emziği öylesine aldım wee baybi 2 tanede aynı markadan biberon var ama onşar yeni doğana uygun değil o yüzden birde chicco aldım yeni doğan uygun pişik kremide sdocrem alıcam
jalepone Gizliyim emzik ve biberon avent aldım ama bir ay sonra damak gelişimi adına emzik vereceğim biberonu da belki lazım olur diye bir tane minik aldım belki de lazım olmaz . Pişik kremi mustela aldım sudokuremi kesinlikle önermiyorlar içerisinde zararlı madde varmış
kayrosmom Sudocremi nasıl öneriyorlar anlamıyorum fazlasıyla zararlı olan bir krem. Ben mustela almayı düşünüyorum. Biberon emzik olarakda avent aldım
sszeynepss Emziği ilk çocuğumda avent aldım uyku geçişlerinde verdim emerek uykuya alışmaması adına biberonda avent, pişik kremi günlük mustela pişik olduğunda sudocrem kullandım yine aynı şekilde alıcam ☺️