Benim kiz bebek istemememin sebebi tamamen yaşadıklarımdı. Cok iyi bir çocukluk gecirmedim ve bu sebeple hic kiz cocuk istemedim. Kiz cocuklari annelerinin kaderini yaşarmış diye düşünürdüm çünkü annem de aynı şeyi yaşamıştı ben de. Evlenmeden once hic anne olmak istemedim, evlendim bi annelik duygusu yüklendi bilmiyorum. Büyük konustum diye sınandım, saglik sorunlarımdan dolayi gebelik surecim hep ertelendi. Ilk hamileligimde icimde hep bi korku vardi çevremdekilere bu bebek kiz ve bu hamilelik riskli gebelik olacak bu bebekte sikinti var demistim. Öyle de oldu, bebegimin cinsiyeti kızdı ve 15. Haftada bebegimi kaybettim. Cok agladim cok üzüldüm ancak bu benim yasadigim bi karmaydı oyle dusunuyorum. 7 ay geçti şükürler olsun ki 7 ay sonrasinda guzel haberi aldim. Birkac gun once hamile oldugumu ogrendim. Su an asla cinsiyet odaklı değilim, kiz da olsa olur erkek de yeter ki saglikli hayirli olsun. Korkularım yine var ancak aldığım psikolog destegi ile bununla başa çıkabilmeyi ogrendim.. Allah kimseyi evladiyla sınamasın cok zormus