busra3868 Kızlar iyi akşamlar .4 haftalıkken kan vermiştim beta hcg 13600 çıktı. Tekrardan doktora randevu bulamadım internette baktığımda yüksek dış gebelik gibi şeyler yazıyor. Bileğisi olan var mı yada başına gelen ?
bebisleben busra3868 internete bakarak bilemezsin ilk betada doktor bile dış gebelik diyemez ki iki güne bir aynı yerde kan verin takibini yapın beta düzenli artıyorsa doktora ultrason için gidin
buketdeniz19 busra3868 bence internetten bişey araştırma internete başım ağrıyor desem kanser olabilir diye teşhis koyuyor 😂sen doktora randevu bulmaya bak
twobabymomm busra3868 internete baş ağrısı için yazıyorum bana neler diyo pek güvenmeyin yüksek öğrenen çok var burda kalbinizi ferah tutun🥰😘
elifsn23 Benim bu konuda bir bilgim yok ama bence bu tarz önemli şeyler için İnternete çok güvenmemek gerekiyor kontrole gidin orada net öğrenirsiniz herkesin vücudu aynı olmuyor çünkü. İnşallah sağlıklıdır kendinizi korkutmayın
busra3868 buketdeniz19 çok doğru diyorsun 🤣 şimdi 5+3 gitsem karın ultrasonunda görünür mü kese acaba
buketdeniz19 busra3868 bence gözükür canım 5+1 de görmüştüm keseyi ben 6+1 dede bebeği ve kalp atışını görmüştük
Sumcummm Bu kadar yüksek bir değerle iki günde bir yükselme var mı diye bakmaya gerek yok belli bir yükseklikten sonra artış hızı azalıyor demoralize olursunuz 🌸 doğrudan keseyi-bebeğinizi görmeye gidin. Hayırlı olsun 🥰