dalyaluna35 Arkadaşımın başına geldi, 1 ay boyunca ovulasyon silikti o da pcos hamile kaldi su an 16 haftalik hic oyle düşünmeyin nasipte varsa hayırlısıyla olur insallah 🌸🙏
defneninaannesiiiii dalyaluna35 ayy inşAllah ya bende bu ay gebe kalırsam hemen yazıcam başına gelenler stres yapmasın çok zor ya
defneninaannesiiiii busrax_ Bugün bu kadar bir koyuluk yakaladım Ovulasyon testimde bitiyor satın alıp devam etsem mi bıraksam mı bilemedim ya
defneninaannesiiiii pimpirikliana yaa ne güzel darısı başıma benimde başıma gelir umarım :) aslında hiç yapmamak Bencede en güzeli strese girmeden mis
pimpirikliana defneninaannesiiiii kesinlikle öyle adete üç dört gün kalana kadar gün aşırı ilişki en mantıklısı ovülasyon stres yapıyo
defneninaannesiiiii myangelson yok canım bir gebenin günlüğü strip marka aynı markayla daha önce yaptım yakaladım gebe de kaldım bu sefer doktor yumurtan çatlıyor demesine ragmen asla piki yakalayamadım 😐
myangelson defneninaannesiiiii Allah Allah testin hassasiyeti daha büyük cm için geçerli olabilir mi acaba
eylusce defneninaannesiiiii benzeri benim de başıma geldi canım. Femara ile yumurtamı büyütmüştük. O ay yumurtam normale göre daha geç büyüdü. Ovulasyon ile pik ve çatlama gördüm. Çatlamadan bir gün sonra doktora gittiğimde daha yeteri boyutta değildi. 16 mm falandı. İki gün sonra yine gittim o zaman yeteri boyuta gelmişti çatlatma iğnesi olduk. Ama işin ilginç yanı adetim çatlatma iğnesinden 14 gün sonra değil de ovulasyonun pik yaptığı günden 14 gün sonra geldi. ( çatlatmadan 10 gün sonra falan adet olmuştum.) hala da bu durumu anlayamadım. Ya ilaçlı büyütme yapınca hormonlarda bir şey oluyor ya da bizim normalde de mi böyle acaba anlamadım. ( ultrasonda polikistik görünüm var bende)