ruyakb Mege_Adanisa değişmez bence baya olmuş benim de bir oğlum var tabiki kız olsa çok çok mutlu olucam sağlıklı olmasi herşeyden önce gelir ama işte her kadında bir kız çocuğu hevesi var napalim 😊
ruyakb buketdeniz19 tabiki değişme ihtimali var zaten benim çok erken söylediği için haala inanmış değilim bakalım 13.haftanin sonlarına doğru gidicem eğer kız derse 14te bir de başka doktora giderim garantilemek için 😄
buketdeniz19 ruyakb tabi tabi öylesine tahmin etti benim doktorda sadece haftaya öğreniriz dedi tahmine kendi bile inanmadı herhalde 😂
minnosss58 ruyakb 12. Haftamda %70 kız dedi daha sonra her gittiğimde ikili testte olsun detaylı da olsun hep kız denildi 🤭
Sumay_61 ruyakb özelde doktorum 12. Haftada söyledi tahmini Ve 17. Haftalarda netleşti. 23. Haftadayız
Semilk05 ruyakb kızımı 12 de özel de öğrenmiştim. Bu sefer 12 de yine kıza benziyor dedi 15+ da başka doktor erkek dedi bence kız cocufu daha erken öğreniliyor ben hala ikilemdeyim farklı şeyler duyduğum için
ruyakb parildayanyildiz2 ben de 11deyim kız diye tahmin etti inşallah doğrudur umutlaniyorum böyle görünce 😌
parildayanyildiz2 ruyakb inşallah gönlündeki olur canım benim bir kızım var çok şükür bunun da erkek olmasını ikisini de tatmayı çok isterim ama bakalım pazartesi kontrol var Rabbim neyi nasip ettiyse sağlıkla inşallah
ruyakb parildayanyildiz2 ben de öyleyim bir oğlum var kızım olsun çok isterim ama doktor bana özellikle söyledi 11.hafta çok erken bir hafta değişebilir o yüzden hemen heveslenip alışveriş fln yapma dedi inşallah senin de gönlüne göre olur 🙏