zezze Ne çay ne kahve ikisini de uzun yıllardır içmem belki ay da yılda 1 kez içerim su yetiyo bana onun dısında bisey icemiyorum icsemde ardından mutlaka su içerim hic biri suyun yerini tutmuyor suya doyanıyorum ben ya 😅
QueenBahar_ zezze hadi canım şaka yapıyorsun tabikide suyun yerini hiç bişey tutmaz 😍🤭 Ama insan duramaz çay kahve siz
akbltsvda QueenBahar_ kahveyi çok severimm. Ama bu hamilelikte kahveden tiksindim. Yanina bilr yaklasamiyorimm. Çok ozledm kahve içmeyii🥺
QueenBahar_ akbltsvda bende çaydan tiksinmistim kahve de tek tük içiyordum gebelikte doğum yaptım son gaz devam🤣
bsrbrkysr184_ QueenBahar_ ikisine de bi bağlılığım yok haftada 1 kere fln çay içerim senede 1 kere kahve içerim yani kafama ne zaman eserse 😅
QueenBahar_ bsrbrkysr184_ ya ciddi misin peki ne yapıyorsun mesela dizi film izlerken 😅😀 birşeyle içme isteği gelmiyormu
bsrbrkysr184_ QueenBahar_ su içiyorum 😅 kola fln da içmem öyle ara ara soğuk çay ne biliyim nar suyu severim portakal suyu fln severim 🤣 kız ne biliyim 😅
Findikburun34 QueenBahar_ hiçbir şey içemiyorum :( kahvaltıyı bile çok zor yaptığım için bulantılardan peynir ekmek yiyip kalkıyorum :(
zezze QueenBahar_ yıllardır içmem belki 15 sene olmustur öyle söylim çayı bindebir cok ısrar ederlerse zorla 1 bardak onun dısında içemem
ecemciik QueenBahar_ pek yaramıyor, günde 1 fincan içebiliyorum hakkım o kadar, o da sonrasında midemi mahvediyor 😅
aygunmor QueenBahar_ hamileliğimin başındayım. Kan değerlerim düşük oldugu için kafein içerikli hiç bir şey kullanamıyorum doğru dürüst. İçtiğim ilaca etki ediyormus🤦🤦. İnşallah bitince hamilelik doya doya çay içeceğim☺️☺️
QueenBahar_ aygunmor inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın 🥰 Bende gebelikte çaydan çok soğudum doğurdum şuan 2 demlik çay içerim 🤣