aysedogann12 Kızlar üç gündür ovalasyon testi yapıyorum regl 27 ocakta başladı 2 şubata bitti 7 gün sürüyor benim ki bu ay ki döngüm 26 normalde düzensizdir 30 31 32 olur reglim de 6 gün erken geldi ama ovalasyon testlerim 3 gündür böyle çıkıyor bunu yaşayan var mı devamlı yumurtlama olması imkansızdır bence demi 
Esma006 aysedogann12 2 Şubat’ta bitti ise sanmıyorum gebelik ama hemen ertesi gün yumurtlayan çok gördüm değerlendir bencen
merveeski61 Ben böyle öğrenmiştim hatta yumurtluyorum sanmıştım ama herkeste aynı olur mu bilemiyorum
aysedogann12 merveeski61 regl geçirdim ama olur mu ki gene de üç gündür yapıyorum bu testi ve bütün sonuçlar her gün böyle çıkıyor artık bugün gebelik test aldırdım deniycem her gün de Pik olmaz herhalde ve ben ilk defa ovalasyon deniyorum normalde uygulamadan takip yapıyordum
merveeski61 Benim kanamam başladı bende adet oldum sandım kanamam bitince ovülasyon testi yapmaya başladım hep koyu çıkıyordu sonra tekrar kanamam başladı meğer hamile imişim hastanede öğrendim
aysedogann12 merveeski61 ay inanamıyorum gerçekten mi çok değişik bir durum bide 6 gün erken gelince ben şok olmuştum hiç okadar erken gelmemişti ilk gerçekten şüpheye düştüm şimdi kaç haftalık hamilesiniz
merveeski61 aysedogann12 ben bilmediğim için baza kaldırdım canım ondan sonra zaten düşük kanamam başladı ilk kanama üstüne görmeydi ikincisi de düşük kanaması
bebegimle_ben bebegimle_ben aysedogann12 acilmadi canim sitede resim yukle var mutlu resim ordan yukle canim kopyala yapistir