Sabina03 Burcuveburcum Eşime yükleniyorum işte kıskanıyorum kızıyorum eşimde sağolsun sabrlıdır sabrediyo😅
kuman7536 Sabina03 valla ben yiyorum yağlı ballı ekişili tuzlu herşeyi aynı anda karıştırıyorum çok da güzel oluyo 🤣🤣
Deletedmom123 Sabina03 bu arada siz özbek mi ben kazakıstanlıyım sabına isimli arkadaşım vardı ( konu dışı ama ) :)
TugbaDnz Sabina03 hevesleniyorum vallahi etrafimda arkadaslarimda var hamile sunu istiyorum aldiriyorum falan bende klasik herzamanki sanki hamile degilim gibi😓
Gamzeemrmrt TugbaDnz uzulme kiz bnde ılk hamılelıgımde oyleydım hiç cnm bişy istemedı son aylar. Istedı ama. Demekki vıtamın. Vs herseyın ıyı cnm oyle. Bak. Bazende aşermek iyi degıl emin ol 😂
Melike35 Sabina03 ne varsa soğuk olsun istiyorum dün akşam yedim dondurma bide canım bi yemek çekiyor ama yazmayayım şimdi
TugbaDnz Gamzeemrmrt benm doktorum ilk 1 2 ay icinde ki istekler aserlidir sonrakiler aserme degil annenin nazı demisti belkide ondan😄😄😄
Nursemomm Aysegulkaymakci o kendi üşütüp enfeksiyon kapıp bebeğinde enfeksiyon kapmasına sebep olmuştur diğer tüslüsü imkansız böyle şeylerle korkutmayın kendinizi
QuenMom Sabina03 tatlı türünde en sağlıklısı dondurma canım hamilelikte bide sütlü tatlı boşver ye gitsin ama dikkat et çok kilo alma🤣
Yasemincifci Minikaydoganlar hayr ben ilk başlarda istedim oda yoktu böyle manavlar varmış onlarda dondurulmuş oldupu için tatları pek iyi değilmiş almadm öylece kaldı yaz gelince bol bol yerim😂
Rabiaeser Minikaydoganlar canım bebek umarmış bulamazsanız şeftali receli yee oda faydasıni görüyor büyük büyük dogramışlar hemde öyle tane tane yee 1-2 kasık alsan bile yeter