sadecebirsoru Kızlar 7 haftalık hamileyim bugün wcde silince kahverengi hafif akıntı gibi lekelenme olduğunu fark ettim. Adet olacakmış gibi hafif-orta derece bel ve kasık var. Baş ağrım da var gibi normal mi acile gitmeli miyim. İlk gebeliğim de hiç yaşamamıştım
Melike3506 sadecebirsoru doktora gitmelisiniz lekelenme veya kanamaların hiç biri normal değil gebelik süresince
1deryasoyturk sadecebirsoru canım benimde başladı öyle progestan’a başladık düşük tehtid’i olmasın diye Dr’na söylemelisin ve gitmelisin bende myom olduğu için riskliyim ama genelde tüm gebeler bu haftalar da bu durumu yaşıyormuş
cansusare sadecebirsoru aynısını bnde yaşadım 6 haftada tuvalete giderken peçeteye silince kahverengi leke sümük şeklinde ve mercimek tanesi gbi kuck pıhtı gelmişti o gün gerçekten doğum sancısı gibi ağrımda vardı doktora gittim hersey gayet iyi sorun yok dedi doktor şuan 12 haftadayım 🙃
cqdmy Benim durumlar karışık ama 8. Hafta adetime göre bebek 6 haftalık dediler Bende leke gördüm şimdi tarif ettiğiniz gibi Ağrım yok şuan ama korkuyorum :(