Aybarss Kızlar sizce hangisi daha iyi etkilidir pcosum ve iki farklı doktora gittim biri Ocean biri Miyositol önerdi kullananlar yazabilir mi
Denizz44 Aybarss Ben ocean kullanıyorum mor kutu bende Pcosum onu kullanınca yumurtlama akıntısı görüyorum
Tomriscvn Aybarss canım ben ocean polysitol kullanırken hamile kaldım faydası oldu bence diye düşünüyorum diğerini kullanmadım bilmiyorum
Nazlii59 Miyositol dedikleri şey zaten polikistikler için verilen etken maddenin adı inositol de olabilir yanlış hatırlayabilirim ama ben ocean markasının ürünlerini kullanmıştım gebelik öncesi mor bi kutuydu hatta
Oozzggee1 Bebeğim inofolic combi hiç duydun mu onuda araştır bi derim sabah akşam olmak üzere ayrıca bunları günde bi tane mi alıcakmışsın
Elisa0110 Denizz44 kullandığınız ilaç sadece adet döngüsünü düzenlemek için mi yoksa pcos tedavisi için mi bide ne kadar süre kullanıyorsunuz
Denizz44 Elisa0110 adetlerim normalde düzenlidir yumurta kalitesini arttırarak kaliteli yumurtlama sağlıyor bazen Pcosta adetler düzenli olsa bile yumurtlama olmayabiliyor çünkü 2 aydır kullanıyorum
Elisa0110 Denizz44 anladım bende pcosum da hiç ilaç felan kullanmadım bazı ilaçlar bu pcosun etkilediği kıllanma sivilcelenme gibi durumlara da iyi geliyormuş diye de okumuştum onun için sordum sizin kullandığınız sadece adet düzenleyici mi diye teşekkür ederim 🥰
Astunazmn Bnde ilk defa duyuyorum bnde pcosum ikinci çocuk istiyorm fakat olmuyor ise yararmi ki alsam