Esra123x 6 hafta 6 günlük hamileyim ve bugün ilk muayeneye gıttım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı bı sorun olur mu veya bebeğime zarar verir mi (ilk gebeliğim)
alyaliya Esra123x Bende de ilk gebeliğimde gebelik kolestozu çıkmıştı ilaç kullandım doktor düzenli takip yaptı hiç bir problem olmadı
bebisleben Esra123x düzenli kontrole gidin bence çünkü bu sorunu benim ablam ve komşumuz yaşamıştı kaşıntı falan başlarsa doktorunuza hemen söyleyin düzenli takip çok önemli
Es07 Canım ben de gebelikte öğrendim Safra kesemde de sorun çıktı Karaciğer değerlerim sınırın bir tık üstündeydi Doktor takipli,ilaçla,tedaviyle süreç ilerliyor Son günlerdeyim hiç endişe etme Gebelik tetikliyormuş
Es07 Esra123x Ben dahiliye ile birlikte ilerliyorum Ultrason yapıldı saframda taşlar varmış Karaciğer değerim düzeldi ilaçla Ursactive kullanıyorum uzun süredir gebelikte
gizemelgin Selammm, bende 22. Haftadayım alt değerim 103 çıktı. Bir hafta önce tahlil yaptırdığımda 107ydi. Vitamin bırakıp tekrar tahlil yaptırdım 103 oldu. Kaşıntım vs yok. Bebeğe bi zararı var mıdır yaşadınız mı