ignur Kızlar birine gönderecektim adres vs atmıştı ama ona başkası verecekmiş, ihtiyacı olan varsa gönderebilirim ücretsiz.
zeynepssmomm ignur kimseye göndermediyseniz benim ihtiyacım var. Çıkarılan raporla alamıyorum şu an. Yeni rapor çıkana kadar parayla alacağım. Gönderebilirseniz çok sevinirim.
beyzaygun ignur Yok canım arkadaşımda 0.4 lük verdi düşük geldiği için günde iki yete yapıyordum sana yazdıktan sonra iğneyi raporlu yaptım tesadüfen oldu
gamzeli0047 Beni ihtiyacım var lütfen ben gittim 1135 tl aldım eczaneden oksapar 4000 ben kargo ücretini vericem lütfen elinde fazla olan varsa gönderebilirmisiniz şimdiden Allah razı olsun🙏
mertrugs gamzeli0047 rapor çıkartılıyor neden o kadar para veriyorsunuz? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum ben ilk rapor çıkarttım 2 sefer aldım sonra tekrar rapor için doktora gittim üstelik muayenede doktorum sırf rapor için Başka doktora gittim ve Sabah akşam vuruluyorum günde 2 tane 4000lik
gamzeli0047 mertrugs canm sgk yok gidecem randevu aldım inşallah verirler bilmiyorum vermese mecbur yine alacam
mertrugs gamzeli0047 devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne gitseniz bende sgk yokken 30 TL gibi bir ücret verdim 2 ay önce
mertrugs gamzeli0047 benim pıhtılaşma dan ve kayıplarımdan dolayı 2 tane kullanıyorum oğlumda da 2 tane vurulmuştum dozu düşük geliyor
elifnurkiricigmailcom mertrugs Kaçıncı haftada çıkıyor rapor acaba bende kullanıyorum tüp bebek henüz kese görmedik ama pozitif aldık
mertrugs gamzeli0047 Allah razı olsun rabbim sizede şifalık versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🤲🏼🌺
mertrugs elifnurkiricigmailcom haftası önemli değil her zaman yapılıyor tahlili. Doktorlar genelde tüp Bebekte hemen başlıyorlar diye biliyorum pıhtılaşmaya bakmadan, bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏼🌺