mutlubalik 14 haftalık hamileyim bugün doktor plesanta rahim ağzını kapatmış ilerleyen haftalarda alttan muayene edebilirim dedi. Bu zamana kadar hiç kanama falan yaşamadım. Siz de var mı nasıl ilerlediniz ? Acil bir durum oldu mu ? Tehlikeli bisey mi bu
melegim91 mutlubalik benim ilk hamileliğimde öyle oldu hiç bir sorun yaşamadım 37+6 sezeryan oldum sadece uzun yürüyüşler ve ağır kaldırmak yasak ilişki dahil gidişata göre 36 veya 37yi geçirmiyorlar rahim baskı yapıp kanama olmaması için
QueenBahar_ mutlubalik arkadaşımda vardı ilerki haftlarda yukarı çıkti bol bol yürüyüş yapın insllah çıkar çıkmazda sezeryan olursun
melegim91 mutlubalik yok erken doğum olmazsa gelişiminde bir sıkıntı olmuyor gönlünüzü ferah tutun sadece normal doğum olmuyor birde hep dikkatli olmak zorundasınız
ozlemyilmaz60 Sadece çok dikkat etmek gerekiyor çoğunlukla dinlenebilirsin belki bir ihtimal de erken doğum riski olabilir o yüzden çok rahat geçirmeni çalış ama bazıları plasentası tekrar yukarı doğru çıkıyor takip edilmesi gerekiyor canım