mervenur09_ ayse_ak42 evet ama ilk ultrason ücretsiz deneyin sansinizi ablam yazdı ücretsiz baktı cnku
mervenur09_ ayse_ak42 evet herşey kızdı yüzük testi tuz testi Instagram tahminciler şuan karnımı gören bile kız mı diye soruyor hayırlısı olsun inşallah
mervenur09_ gulay_acabey55gmailcom valla ben çok dm den yazdim bakmadi gonderinin altına yorum yaptım hemen baktı çok mesaj gittiği için mesajlar i goremiyormus
mervenur09_ eslem2121 üzülmüyorum oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum o ilk baştaydi isterdim tabi kız olsun ama nasip 🤗
Fatmaa_mehmett mervenur09_ aynı beni anlatmışsın 😊😃bende 24 yaşında iki erkek çocuk annesi şuanda 20 haftalık hamile erkek çocuğuna hamileyim.doktor %60 erkek dedi ama bayramdan sonra tekrar kontrolüm var bakalım netleşir inşallah ozmn.tabi insan her iki meyveninde tadına bakmak istiyor çok haklısın ama öncelik sağlıklı olmaları.🐣
mervenur09_ Fatmaa_mehmett inşallah inşallah oslun bacım belki bizi şans 4 de bulur daha genciz şükür rabbim sağlık verirse neden olsun sonuçta erkek çıkan yerden kızda çıkar dimi 🤭🥰🤲🏻 bnde 24+5 oldum peki iki oğluna göre şuan ki gebeliğin de ki belirtiler aynı mıydı ben çok farklı olduğum için kesin derdim kız diye ama hurafe demek ki iki oğlum da o kadar yer siserdim ki bunda sadece 5 kilo aldım şuan lik ve yiyemiyorum da zorlayınca midem bulanıyor ilk haftada çok bulantı oldu adetim gelmeden bile
Fatmaa_mehmett Evet benimde digeerine göre bu gebeliğim çok farklıydı kilo alımı aynı ama bulantılarım baş ağrım halsizligim diğerlerine göre çok fazlaydı hala da mide bulantılarım devam ediyor.leki senin diğer çocukların kaç yaşında
mervenur09_ Fatmaa_mehmett biri 4 beşten gün aldı biride doğum yapana kadar iki olucak sizin cinsiyet aynı mi farkli mi peki benim farklıydı ama cinsiyet aynı denildi bakalm