Meltem3461 Dün akşam sol tarafımda hafif bir sancı hissettim sonradan geçmişti şu an yine var gibi sancı değilde bir rahatsızlık var gibi 23 haftalık gebeyim dün ve bugün bebeğim hiç hareket etmedi normalde karın bölgemde nefes alışımda bir farklılık görebiliyordum hızlı şekildeydi ama şu an o farkı göremiyorum göğüslerimin acıması da hafifledi geçti gibi aksi bir durum yoktur dimi kontrole geçen hafta gitmiştim sorun yoktu şu an tekrar gitsem mi sizce
Umutlubirkadin Meltem3461 canım o haftalarda benimki de düzenli hareket etmiyordu çikolata ye soğuk su iç sol tarafına doğru yat bir yarım saat illa hareket edecektir az karnını dürt uyansın
Aleynaaaag Meltem3461 bende o haftayı yeni atlattım 23.haftaya yeni girdiğimde tam 1 gün boyunca hareket etmedi ne yaptıysam olmadı ama şuan çok şükür iyiyiz
Meltem3461 Umutlubirkadin şu an sanki yazdıktan sonra çok hafif hissettim gibi ay hissediyorum şu an ay şükürler olsun ya inan ki yazana kadar canım çıktı stresten karnıma dokunup konuştum bir tepki ver diye hissediyolar çünkü biliyorum şu an hissetti galiba çok hafif hissettim çünkü inşallah yanılmıyorumdur
Meltem3461 Umutlubirkadin inşallah dediğin gibidir canım dediğini yapıcam ama şu an hissediyorum yine çok şükür ya
Es07 Ah annelik 😢 Daha karnına düştüğü anda başlıyor 🤰🏻 Kaygı, korku, endişe 😬 Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi de 🐣
akyol_duman Merhaba detaylı ultrason hangi hastaneler de yaptırdınız yada nasıl randevu düşürebildiniz özellerin fiyatları inanılmaz uçuk fiyatta ( Beykoz da oturuyorum önerebileceğiniz hastane varsa çok iyi olur)