kubrasjsjs Birilerine söylemek için doğru zaman 12 haftalık 3 aylıkken mi doğru olur geç mi olur bilemiyorum
melismersin kubrasjsjs bence 12 haftayı dolu dolu geçir 🥹 zaten stresli bir süreç birde insanlar çok karışıyor 15 tane doğurmuş gibi davranıyorlar 😅
fasulye3 kubrasjsjs benim üçüncü bebeğim 6 ayona kadar yakınlar dahil söylemicem her kafadan bi ses çıkıyor ya
melegim91 kubrasjsjs benim 3.olduğu için mümkünse gittiği yere kadar habersiz götürmeyi düşünüyorum 😅😅 ilkte o heyecanla 2 aylıkken duyurmuştum 2.de 4.ayı bitirdikten sonra belli olmaya başlayınca söylemiştim
defnosunannesi_ kubrasjsjs 20 haftayim sadece yakın çevrem biliyor az kişi oda daha yeni söyledim diğerlerine elimden geldigince saklıycam söylemiycem
minikmucizem26 kubrasjsjs 12+4 günlüğüm sadece annem kardeşlerim kaynanam biliyor😃 kaynanam ozelikle nazardan cok korkan biridir ozelikle o tembih etti kimseye duyurma diye😃arkadaşlarım akrabalar vs bilmiyor gittiği yere gtsin diyorum bnde
melismersin minikmucizem26 ya ne güzel. Keşke bemimkilerde korksaydı. 5 haftalıktım daha Beni arayıp tebrik ettikleri oldu yani öğrendikten sonra. 2 3 hafta konuşmadım iki taraflada.
kahvekedi minikmucizem26 ay ne güzel benım kaynanamda amann ne kadar saklayacaksın saklasan ne olur kafasında biri
kahvekedi Kendi aileme söylemek için kalp atışı duymayı bekliyorum. Ama eşimin ailesine uzun bir süre söylemek istemiyorum çünkü ne kadar tembih etsekte annesi de babası sa anında herkese yayacaklar eminim 🫠🫠😬
minikmucizem26 kahvekedi bana gorede ilk 3 ay riskli surec olduğu icin genelde kkmse diymasa bilmese daha uygundur…smdi cinsiyeti öğrendiğim zmn da doguma kadar kimse bilmesin diyolar
tortillam_ Aileler yine erkenden bilebilir de diğer çevreye en azından 3 ay geçmesini beklerim. Tabi ilk hamileliğim de yakın çevrem bilmişti ama insta kitleme 7 aylıkken paylaşım yaptım 😂
3oglanannnesi kubrasjsjs ilkinde 3 haftalık öğrendim annelere babalara dedik kaynanam herkese yaydı üstüne ikiz olduğunu öğrendik oda duyuldu hemen ve benim hamileliğim berbat geçti 28 haftalık doğum yaptım ikinci de erken doğum riski olduğu için anneme ve yakın 2 arkadaşıma söyledim 6 ay sakladım çok güzel geçti hamileliğim 3. Cü şuan ben 8. Haftada öğrendim çevre 4 aylıkken öğrendi hala bilmeyen çok ama karnım çok büyük gizlemem imkansız gören duymuş oluyor
zamansmomm kubrasjsjs aileme çift çizgi gordugum gibi soyledim hep sosyal medyada oglumu 3. Trimester a kadar sakladım ama hep paylasmak istiyordu bı yandan içim şimdi tekrar hamıleyim bu sefer 12. Haftada duyurdum sosyal medyada da
senemyetis İlkinde salak gibi hemen söyledim sonra bebeğimi kaybettim tek tek açıklamak zorunda kaldım daha çok üzüldüm bu sefer şükür 16 haftalık olduk kimseye söylememeye çalışıyorum anlayan olursa öyle söylemek zorunda kalıyorum