Keziban Her iki kızımda 40+ larda doğum yaptım nasipse üçüncüye hamileyim acaba bu da mı aynı haftada doğar yoksa daha mı erken doğar bilemedim sizler kaçıncı haftalarda doğum yaptınız
ucuncugeliyo Keziban bende ilki erkekdi 41+3 de dogdu ikincisi kizdi 38+4 de dogdu buda kiz gibi gorunuyo ve sanki erken gelicekmis gibi bi his var icimde
_mommmm Keziban benim de iki doğumum 39+6 da olmuştu ben de merak ediyorum 3.daha mi erken yada geç gelir 26. Haftadayiz şimdi siz kaç haftalıksiniz
Deleted33000 Keziban birinci çocuğumu 39 da dogrudum ikicsini 40+1 de doğurdum üçüncüyü de 39+6 da doğurdum canim
minikmucizem26 Keziban birinci kızımı 35 te doğurdum.. ikinci kızımı 37 de doğurdum.bmmkiler cok erken doguyor ..smdi hamileyim inşallah bunu geç vaktinde doğururum diyorum🙂
Keziban minikmucizem26 cidden sizinkiler erken gelmiş gerçi erken gelme ya da geç gelme gibi bir durum yok nasibi olduğu zaman doğuyor
minikmucizem26 Keziban Ayn ole cnm..Allah vaktinde doğurmak nasip etsin…bunu getcekten 38 den snra doğurmayı istiyorum
Keziban QueenBahar_ sizinki giderek artmış🤭 sanırım ne çok erken ne çok geç hep ortalarda bir haftada doğuyor