Bade088 Emziriyorum ama çok emmiyorda gecen biraz ek gida fazla veriyim dedim çok emmedigi için kustu hep mama desen asla almıyor kaç tane mama denedim hic sevmedi normal mi bilemedim
Deleted33000 Bade088 benimki de aynı canım mama içmedi emiyor ve ek gıda veriyom diş çıkarıyor da yemeyebilir benimki de 7 aylik
heidegirl Bade088 bu aylarda yemesini beklemek bence doğru değil zaten küçük o aylarda günde 2-3 kaşık tadım şeklinde gidiyor
Deleted33000 Geçenlerde aynı anlattiklarin gibiydi ne uyku vardı ne yemek yiyordu meğerse dişi patlayacakmis çıktı rahatladi
heidegirl Bade088 9-10. Aydan sonra yemeye başlaya bilirler ben o zaman işe başlamıştım o zaman öğlenleri çorba veriyordu kv içiyordu ama öncesinde yemesi içmesi yoktu
heidegirl Bade088 3 yaşına girecek yiyor hiç bir problem yok. Ama ben 6 dan 9 kadar tadım tarzı gitmiştim. Ben işte iken giyordu ama mesela benim evde olduğum zamanlar emdiği için yemek istemiyordu
Bade088 heidegirl anladım bende işe baslicam asla biberon tutmuyor emiyor alistirma bardagi ile bile su icmiyor en son içmeyince çay bardağı ile verdim icti biraz