yenianne_adayl Ben randevuya gittigimde bebegim 11+5 gunluk olucak ikili tarama testini yaparlar mı siz kac haftalikken yaptirdiniz kadin dogum yapiyor demi ilk gebelik bilgi verirmisiniz
dgngr yenianne_adayl yapar yapar. Ben hem devlet hem özele gidiyorum. Kan tahlili vs genelde devlette veriyorum. Devlet ücretsiz yapıyo bence oraya yaptır. 1500 ya da 2500 tl boşuna verme
buketdeniz19 yenianne_adayl yapıyor canım bende 11+4 dün doktora gittm 2 li tarama testini söyledi ama ben onu değil fetal dna testini yaptırdım
damla6565 yenianne_adayl ben ikili tarama vs yapmayacağım direk fetal dna yapıcam doktorum ikili tarama doğruluğu %80 civarı dedi fetal DNA da yanlış riski yokmuş o yüzden ortak kararla fetal dna yapmaya karar verdik ☺️
yenianne_adayl dgngr aynen bende orayi dusunuyorum erkendir ikili icin die dusundum genelde 12 haftada yapiyor ya
elifsn23 yenianne_adayl ben tam 11. Hafta başlayınca yaptırdım yaptılar erken demediler zaten 11 ile 14. Hafta arası
Xxx_21 buketdeniz19 Anladım.Peki bu fiyatın içinde sadece fetal dna mı oluyor yoksa ek olarak başka şeylerde var mı ?(genel muayene,ultrason görüntüleme vb. gibi )
buketdeniz19 Xxx_21 ben özel hastaneye gidiyorum zaten devlet bu testi yapmıyor muayene ücretini ayrı ödüyorsun muayene oluyorsun sonrasında doktorla beraber hangi testi yaptıracağına karar veriyorsun 200 e yakın hastalığa ve cinsiyete bakılıyor canım