yesimd31 glsnblt hatlar karıştı herhalde canım başka biri sormuştu bebeğin kilosuyla ilgili ben kiloyla ilgili bişey sorduğumu hatırlamıyorum sana yinede sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😊
nevinyilmaz alicsyndrome ben devlette perinatolojiye gidiyorum Kanuni Sultan Süleyman takibi iyi Üçüncüye yatış verdiler bana 36+5 hafta 🙏🥴
alicsyndrome nevinyilmaz çok geçmiş olsun🙏🏻 izmirdeyim ben özelde perinatolojiye gidiyorum ama ekstra kadın doğum da takip etse mi bilemedim siz gittiniz mi hiç perinatoloji hariç kadın doğuma
nevinyilmaz alicsyndrome Gittim özele de gidiyordum hatta ama tansiyon şeker riskli gebelik olduğu için araştırma hastanesine yönlendirdiler buradaki kadın dogum da perinatoloji bölümüne yönlendirdi. Size de geçmiş olsun 🙏
polat_ yesimd31 yesimd31 benimde ağrılarım var göbeğimin altında özellikle benim vitaminleri içince mide yanmam başlıyor bulantılarım azaldı fakat bel ağrılarım başladı ileriyi hiç düşünemiyorum
yesimd31 polat_ ay valla bende öyle benim bide evdede çocuklar var hem hamilelik hem çocuklar gün içinde yorucu geçiyo benim için senin ilk gebelikmi başka çocuk varmı
polat_ yesimd31 benim ilk gebeliğim şu şekil bile çok zor dayanıyorum birde çalıştığım için daha da zorlanıyorum
yesimd31 polat_ hmm anladım canım Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıcakla alalım bebişleri kucağımıza