prensannesi_2270 kubrasjsjs 38+4 bebeğimin kilosundan dolayı sezeryan olacağım pazartesi günü doğum yapacağım 2.gebeligim ilkini normal doğum yaptm.
ntgctsn 16+4 bir haftadır kaşıntı var vücudumda, iki gündür de baş ağrısı ve mide yanması, bulantısı yaşıyorum, cumaya randevu aldım umarım her şey yolundadır 🥹🙏
Papatya05_ kubrasjsjs maşallah sağlıkla büyüsünler gelsinler 37+2 deyim haftaya kontrol var bakalım sezaryen tarihini alacağız
ntgctsn fatmaa51 ilk gebeliğim henüz hiç hissedemedim, bu haftalarda hissetmiş olmam gerekiyor muydu? iki hafta doktora gittiğimde her şey yolundaydı, iki gündür biraz tedirginim nedense, inşallah kuruntu yapıyorumdur🥺
ntgctsn fatmaa51 ilk gebelikte daha geç hissediliyormuş sanıyorum, 20. Haftada falan hissedilir diye düşünüyorum, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🙏💞💞
meri2 parildayanyildiz2 benimde sürekli mide bulantım var sanki boğaımda bir düğümmvar gitmiyor aynı şekilde midem de de kasık ağrılarım gitmiyor dün daha doktora gittim şükürki bebeğim sağlıklı gerisi önemli değil bu günler geçici olumlu düşünüyorum ama bu süreç çok yıpratıyor beni
parildayanyildiz2 meri2 aynen katılıyorum gerçekten öyle sağlıkla kucağımıza alalım bu günler aklımıza bile gelmeyecek ilerde
fatmaa51 ntgctsn amin amin insallah kızlar biraz geç hareketleniyor diye duydum benim kızım olacak Allahın izniyle sizin bebişiniz ne
meri2 parildayanyildiz2 bulantı ilaçı ne içiyorsunuz ben onu içince daha kötü oluyorum folik aşit de bıraktım onu kullanınca daha kötü midem bulanıyordu bırakınca birazcık rahatladım
parildayanyildiz2 meri2 prilam kullanıyorum gece yatmadan 2 tane içiyorum ertesi gün pek bulantım olmuyor folik asiti bende 1 kutu bitirip bıraktım