Yalinn8 Ben de 2 gün önce kuzuma kavuştum şükür. Uzun uzun detay yazmicam ama burada ve etrafimda görduklerim uzerine nacizane tavsiyem kendinizi kimseyle kiyaslamayin ve aslinda sorun olmayan seyleri sorun haline getirmeyin. Ben her ikisini de hic yapmadim ve hamilelikte cok önemli oldugunu dusunuyorum. Cünkü her hamilelik kendine has. Allah bu duyguyu güzel anne baba olabilecek herkese nasip etsin cünkü cok savunmasiz ve günahsızlar. Anne olmak şahane bi his, tarifsiz. Dilerim hepiniz kuzulariniza saglikla kavuşun, bebek isteyenler de olumlu sonuclarini alsin🙏🏻 📌Reflü yatagi alin, gercekten isinize yaricak. 📌Spinalden korkmayin. 📌Sezeryandan hemen sonra sütünüz gelmezse endiselenmeyin, birkac güne geliyor.(sağabiliyorsaniz sağın)
Cnkglsn Yalinn8 sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻Ben birşey sormak istiyorum reflü yatağı hangi marka aldınız
Esin_10 Aminnn inşallah bazıları o kadar çok abartıyor ki insan doğumdan korkuyor allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah gözünüz aydın analı babalı büyütün bebeğinizi de sağlıkla inşallah 🤲🤲
Belinya Yalinn8 gözün aydın canım rabbim bizede yaşatsın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar.
mervegedik Yalinn8 Allah ahali babalı büyütsün Allah bağışlasın canım kac haftalık doğum yaptın ilk gebeligin miydi😊
Uykusuzgeceler Yalinn8 reflü yatagını çocuğun durumunu bilmeden almak gereksiz olmaz mı dogduktan sonra mı aldınız öncemi şuan ilk hamileliğim ve çocuğun reflü olduğunu nasıl anlıyorsunuz rica etsem açıklar mısınız 🤗🤗
Yalinn8 Uykusuzgeceler aslinda mevzu reflü olmasi diil, adı o, egimli oldugu icin mama aldiktan sonra düz yatmamasi, yan yatmasi daha saglikli bi de yanda destekler oldugu icin sirtini tutuyor. Bence gayet kullanisli😉