_Ebrukaracan06_ Rabiul tüh bende sırf o yüzden emmeyi bıraktırdım inşallah 1 gece kalıp çıkarız fazlasını bende kalamam
Rabiul _Ebrukaracan06_ devam sütü veriyorum bende canım emmiyor ama kıyameti kopartıyor uyanınca 😁 artık 1 gece sabredeceğiz 🤲🏻 kızım için doktorumu hastaneyi değiştirdim yakın olsun acil bir şey olursa götürüp getirmek kolay olur
Rabiul Gmzle gene büyükmüş canım bir şekilde durur oyalanır oyun alanına giderler gezerler bizimki gezmekten de anlamıyor ki 😁
aselimdurum Rabiul ben hastaneye yanıma götürmeyi düşünüyorum gece de yanımda kalsın 6 yaşında kaygısız bide vurur kafayı yatar uyur o 😅
aselimdurum Rabiul evet evet ondan kaynaklı sorun etmiyorum ben büyüdü artık kızım kardeşi olacağı için de heyecanlı hastanede de bana zorluk çıkarmaz asla 🥰
beautiful_ Rabiul bende sürekli düşünüyorum oğlum fazla sinirli asla durmaz kesin benimle oda hastaneye gelecek ve yanımda kalacak yanımdaki kişilerle refakatçı olacak kardeşine 😂
Ipek0z Rabiul zaten bir gece kuzum, ben sabah kreşe bırakıcam oğlumu, okul 12de bitiyor o zamana kadar inşallah doğurmuş olurum babası alır gelir, görür kardeşini. Akiam da babasıyla kalır evde ben annemle kalırım hastanede şimdilik plan bu🤍
Rabiul Ipek0z bende mi öyle yapsam acaba annem benimle kalsa kızım kayınvalideme eşimle gitse en azından uyanırsa gece eşim uyutur
beautiful_ Rabiul inşaAllah kıskanmaz şuan seviniyor tabiki gelince bilemeyiz inşaAllah hepimizin çocukları sağlıkla ve sıhhatle gelirler ❤️
annebaliii Rabiul bu yorumları okuyunca gözümden yaşlar indi bende oğlumla hıc ayrı yatmadım ve ıkı üç saatten uzun onsuz kalmadım nasıl olacak bılmem temmuza denk gekıyor Benım doğum babasıyla arabada dursunlar ınıp bakayım arada dıyorım artık dayanamam ben onsuzluga yoksa 😭
Havin49_ Rabiul malesef insan mecbur olunca doğumdan önce 15 gün doğumdan 5 gün sonra da oğlumdan ayrı kaldım malesef psikolojikmen iyi değil hep artık onu bırakırım sanıyor ve tuvalete gitmeye bile fırsatım olmuyor bebeklerim yoğun bakımda gidip geliyorum beni gördü mü daha peşimden ayrılımıyor ama sizin en fazla 1-2 gün olacağı için Allah’ın izniyle bi sıkıntı çıkmazsa bebeğiniz yokluğunuzu fark etmeden evinize dönersinzi
krizantemmm Rabiul daha var doğuma ama dedesi halası ile çok güzel vakit geçiriyor doğum yaza denk gelecek parkta vs oyalarlar ama olurda sorun olursa özellikle gece vs ağlar uyumazsa diye sırf bu yüzden özel hastane tercih ettim rica edip en azından gece yanıma alırım benimle kalır.
Rabiul krizantemmm gündüz pek sorun olmaz zaten oyun alanına giderler öğle uykusu vs derken zaman geçer ama akşama doğru huyszlık başlar