demirrleydi_ jalepone ahahahah ayy Allah’tan eşim o tür diziler hiç sevmez bizim izlediğimiz diziler ortak pazartesi günü uzak şehir ve cennetin çocukları var evde değildik ikisini de izleyemedik akşam gelince açıcam izliycez ama bu seferde sahipsizler var bu akşam onsuz izlersem kavga çıkar neden izledin diye😂😂😂
jalepone demirrleydi_ bizim de ortak var da onun böyle eşkiyali nebiliyim mafyalı dizileri de var hiç benlik değil 😄 kız Salı günleri abi var onu izleyin bak oda güzel bence 😂
bus2109 Hatırla sevgili dizisine bayılırım kaç kere izleyip bitirdim bilmiyorum unutmama da fırsat vermiyorum kesinlikle tavsiye ederim 🤭😂
jalepone bus2109 aslında fix dizlerden ama izlemedim hiç onu bergüzel korel mi vardı halitle birlikte ☺️
demirrleydi_ jalepone ayy yok onu sevemedim nedense ya 😂 benim eşim vurdulu kırdılı mafya dizilerini sevmiyor bende hiç sevmiyorum
bus2109 Hayır başrolde beren saat var 60lı yılları anlatıyor Adnan Menderesin idamından başlıyor üniversite olaylarına kadar anlatıyor eski dönem dizisi kesinlikle tavsiye ederim 🤭 yerinizde olmak isterdim şuana kadar izlememiş olmayı ☺️
bus2109 jalepone İlk bölümler biraz yavaş ilerliyor eğer kapatmazsanız 6. Bölümden itibaren başlıyor olaylar 🤭
jalepone LadyX ay aynı biz her kış biz de ritüel yaptık onu eşim onu evlenmeden önce hiç izlememiş hiç de sevmem diyordu zorla ikna ettim şimdi her kış diyor ki yeniden mi başlasak 😂😂
jalepone bus2109 olsun yani eğer ilk iki bölümden sonra kapatmamışsam hala şansı var demektir 😂😂 gelişim bölümü biraz daha ileri de demek ama Beren saat severim 🥰
jalepone myangelson kaynanam bir şeyi övüyorsa ben de anksiyete oluşuyor 😂 normal de demek Özdemir’i hiç sevmem geçen hiç sevmiyorum demeti dedi ay ne hikmetse kız sempatik gelmeye başladı 😂😂
atesvesu jalepone muhteşem yüzyılı izliyorum finale kadar izledim yeniden başa döndüm şuan 23.bolumdeyim tekrardan nedense sıkılmiyorum izlerken 😂 fanı oldum galiba yaprak dökümünden sıkıldım bir ara beşik kertmesini izledim Meltem Cumbul un filmi bilir misiniz Bekarken hiç izleyemedigim dizileri izledim hep babam izletmezdi kumanda ondaydi hep 🤭
jalepone atesvesu muhteşem yüzyıl geçen sene izlemiştim çok uzun ona yeniden sarasım yok ama güzel gerçekten 😄 meltem cumbul da tek dizisi çardı hayal mayal hatırlıyorum memoli mi bir şey bir komserle o mu bilmiyorum da 😂
bus2109 jalepone zaten bölüm saatleri kısa o yüzden çabuk bitiyor 🤭 ben hala anlamıyorum bu kadar sağcı solcu muhabbeti olan bir diziyi nasıl hala youtubede yayınlıyorlar diye ama iyi ki yayınlıyorlar en azından güzel bir şekilde tarih anlatılmış deniz gezmiş olaylarını felan izlerseniz beğenirsinz inşallah 😌