rumusella Miona 4 gün sonra vermiştim 2885 ten 13.000 e çıkmıştı. Doktor başka zaman olsa çok sağlıklı der gönderirdim dedi.
rumusella Miona siz yine de iyi düşünün inşallah🙏 tamamen ne umutsuz olun ne de tamamen umuda bağlanın🙏 benim biraz daha iyi atlatabilme sebebim öncesinde duyduğum olumsuzluktan dolayı biraz alıştırmışım kendimi farkında olmadan, yoksa ilk duyup öyle girmiş olsaydım toparlanmam daha da uzun sürerdi.🥹
Miona Ben de ihtimal veremiyorum açıkçası ilk başlarda değerlerim çok saçma çünkü. 20 Ocak 152 Beykoz 22 Ocak 276 Beykoz 28 Ocak 480 Beykoz 28 Ocak 425 Zeynep Kamil 30 Ocak 274 Zeynep Kamil 2 Şubat 561 Beykoz 4 Şubat 880 Beykoz 6 Şubat 1455 Beykoz
Miona Hala hastanedeyim. Bugün betam 2330 çıktı. Hiç bir ağrı sızı kanamam yok. Doktor gelecek birazdan kararı verir. Kese de görünmüyor görünür diye bekletiyorlardı. Ama beta artışı da istenilen gibi değil ,rahim içinde bir kalınlaşma yok
Miona Son durum,doktor küçük bir dış gebelik gördü iğne olacağım umarım yan etkilerini çok hissetmeden geçer ve betam güzelce iner
irmkkck Miona Allah sürecinizi kolaylaştırsın ilaç biraz mide bulantısı vb. yan etkiler yapıyor umarım tez zamanda atlatırsınız. Ağrınızın olmaması çok iyi şükür.
dilayldrm gecmis olsun bende Eylül ayında dış gebelik ameliyatı oldum sizinde dış gebelik gibi duruyor artışlar az gibi geldi
Miona Evet dış gebelik dendi. İğne oldum. Bugün 4.gün tahlili vermeye geldim inşallah kolayca düşer değerim