Kuzum yaşamış biri olarak diyorum, direkt progestan kullanma. Ben 5. Haftada kanamam vs hiçbir şeyim yokken progestan kullandim ilk gittigim doktorum verdi. İleriki sürelerde bebegimi kaybettim. Ve bana diğer doktorlarin dediği sey, kalp atisi duyulmadan neden progestan baslandigi oldu. Çünkü sagliksiz gebeliklerde vucut onu atmaya calisiyor. Progestan ile progesteron hormonunu arttiriyorsun ve böylece sagliksiz embriyo ilac vasıtasıyla orada tutunup gelişiyor. Pregastan sadece sureci uzatıyor, sağlıklıksız ise o gebelik bir noktada sonlanıyor. Bir doktorum bana kurtaj önermişti, diğeri progestan baslatti 5. Haftada. Ben de umursamadım kullandim. Baska bir doktor da bana bu şekilde açıklamıştı cok da mantıklıydı. Ayni durumda kanamasi olan bi kiz arkadasim oldu. Kiz arkadaşıma kendi doktoru kalp atışını duyana kadar vermedi, duyduktan sonra verdi. Yani ilaclari dogru zamanda kullanmak cok onemli. Sağlıklı ise tutunsun değilse hic uzamasın o süreçlerden gecen biri olarak cok zor, Allah kimseye yaşatmasın. Korkun varsa 2 gunde bir beta takibi yapabilirsin dua et bol bol