sevimlipandahii myangelson Aslında Gökmen Göktürk diye yazcaktim dedim belki karıştırıyor olabilirim 🤭
sevimlipandahii beyzzsenturkkk aslında sohbet ettmek istediğimizde aşağıda bi şeyler görünüyor ya hafif sola kaydır gif yazıyor ordan yapiyorhm ben
beyzzsenturkkk sevimlipandahii basıyorum ona tıklıyorum zaten gif ekranı açılıyor ama gifler yüklenmiyo ekran boş görünüyo gif aratsam da çıkmıyo
papatyakokulugece Almirolie orayı biliyorum da atmıyor desteklemiyor diyor telefon Xiaomi son modeli 🤷♀️
_efinah08 tembelkiz 21 şubatta ben her yeri dip köşe delik deşik edicem kaynanamın gitmesini bekliyorum hayırlısı ile
_efinah08 tembelkiz Yorulursam en azından iki canlıyım o yüzden yoruldum derim , oda olursa o olmadı bu olmadı der aman uğraşamam 🫨🫨🫨🫨🫨
sevimlipandahii kartanesi___ çok girmiyordum bu aralar Ayy gözün aydın o zaman Allah bağışlasın inşallah canım 🌸
tembelkiz _efinah08 o zaman başka hiç karıştırma. Kendine liste yap her gün bir iş yap hem yorulmazsın hem içine sindiği gibi yaparsın
demirrleydi_ sevimlipandahii Allah daha iyi etsin kuşum 🩷 bilmem iyi gidiyor galiba eşime sinirlenip saçımı enseden kesmem dışında bir sorun yok 😂