bebegimle_ben aysima56 evet pazar yaparim canim senle birlikte yapariz insallah guzel haberler gelsin
bebegimle_ben gmzbournemout pozitifmisin ccanim aaa erken sonuc vermis test varmi resmi cok mutlu oldum ya
gmzbournemout bebegimle_ben Evet canım adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım bende şaşırdım erken belli oldu hemen 2. Çizgi oluştu atayım fotoğrafını
bebegimle_ben Anonym666 evet cuma dene canim valla bulusuruz burda insallah sen yazarsin bana ben cevaplarim testede
Anonym666 bebegimle_ben aticam cuma direk 😂 umarm sabah ise gec uyanmamda rahat rahat test olayini yaparim 😂
Anonym666 bebegimle_ben aynen, diger testimi görmüsmüydün kimyasal gecirdigimi düsündügüm dönem sence o yanls positivmiydi haklimiyim düsüncemle? Sonucta baya mavi renkdi griye dönmezmiydi diger türlü?
bebegimle_ben Anonym666 gormedim canim diger testini normalde griye doner yada mavimsi olur ama gormedigim icin birsey diyemem canim insallah bu sefer guzel haber alirsin
gmzbournemout Anonym666 Teşekkürler canım darısı tüm isteyenlerin başına . Canım ben ingilteredeyim yabancı marka 2 tane ayrı yaptım garanti olsun diye 🙈
gmzbournemout nil777 Dpo 10 du benim bende şaşırdım boş gebeliğimde türkiyedeydim tabi oradaki testlerdende olabilir adetim geciktikten sonra gördüm. Ama 4 gün kala olması çok iyi haber oldu gerçekten 🌸
bebegimle_ben nil777 canim dpo 9 da silik cikiyor vok hafif ama aydinlikta goruyorsun ama dpo 10 11 12 netlesiyor duruma bagli