ikinciyesekeranne deletedmom43191 ay doğru valla benim çocuk+hamilelik derken beynim iyice küçüldü 😁 ne taraftan oturuyorsunuz
mavikalpvemavikalp Superisibeyza normal doğumu destekliyor Sen sormadan herşeyi anlatıyor Ultrasona çok uzun bakıyor baktığı herşeyi sana söylüyor sıkı takipçi ve unutmıyor İlke hanımda iyi ama salih bey kadar detayçı değil
ikinciyesekeranne Kızlar İrmette Elif Aktemur Kurt varmış, devletten geçmiş sanırım bilen var mı nasıl? İlkeye giderim diyordum ama oğlunda onu bıraktın şimdi nasıl gitçen ne yüzle diyo herkes bende bi tırstım açıkçası 😁
kubra_alt irmette sezer hocaya gidiyorum ve çok memnunum şuan geçen bi korktum ilk aylarım diye gitmek istedim doktoruma ama yoktu pazartesi gelicekmiş bu yüzden kapaklı da oturduğum için optimed elif Ece hanıma çıkıyım dedim çıkmaz olaydım kanama alanın var dedi sonra çevirdi lafı kesen gayet güzel dedi ilaç yazmadı tahlil istedi yolk sac görmüştü kendi doktorum ben göremiyorum dedi çok ilgisizdi beğenmedim korktuğum için gittim birşey olmasından korktum daha çok moralim bozuldu pazartesi kendi doktoruma gidicem
ikinciyesekeranne kubra_alt Sezer beyden memnun olan da çok olmayan da. Benim eşim malesef kadın doktor diye diretiyor o yüzden gidemiyorum bende
sedaergl ikinciyesekeranne ben corludaki optimede gidiyorum. Dogum ucretini sorduk. 35 bin dediler. Bu 35in icinde yenidogan bebegin 28 gunluk tahlil tetkit ve yatisi dahil dediler. Annenin de 3 kontrolu varmis 35binin icinde.
ikinciyesekeranne sedaergl herhangi bir indiriminiz filan var mı peki ? Çerkezköy Optimed için birisi 75bin yazdı şok oldum
sedaergl ikinciyesekeranne indirimimiz yok,ben de zaten burda yazıldığını gorunce bi soriyim dedim 🙈 daha gecen hafta sorduk.
prs_99100 Kızlar selam, irmet isteğe bağlı sezaryen fiyatı alan var mı aranızda? 70 gibi bişeyler duydum bugün çevreden inanmak istemedim ocak ayında fiyat alanlar da 50 civarı demiş ama yakın zamanda fiyat alan ya da doğum yapan var mı ?