sehertanyeri Perinatolojide detaylı ultrasonumda suyum gayet güzel çıktı 5 gün sonra safram için doktor baktı ve suyunda azalma var dedi 4 sınır benımki 6 çıktı biraz endişelendim 5 günde böyle bir durum olabilir mi yaşayan var mı
canannurr sehertanyeri perinatolojiden nasıl sıra alınıyor benim bebeğimin kilosu da haftasına göre azmış doktorum oraya yönlendirdi çok moralim bozuldu nasıl yapıcam acaba
Htcmommyy2125 hilal0100 kaçıncı haftadasınız. Bana 24. Haftada azalma görüyorum dedi. Bu haftalarda değişkenlik gösterebilir dedi.Bir hafta sonra tekrar gittim. Normal görülmüştü. Havuç suyu içtim belki o faydası oldu.
sehertanyeri hilal0100 dün perinatolojiye gittim ve doktor şok 3 ayrı doktor az dedi ve doktor sana kim bakıp suyuna az diyebilir dedi suyum gayet güzelmiş strese sokuyorlar durduk yere yani
hilal0100 Htcmommyy2125 hilal0100 Htcmommyy2125 suan kac cm suyun kacinci hftasin ve havuc suyunu ne kadar ictin su tuketimi vs nasil yaptin kac lt
Htcmommyy2125 hilal0100 doktorunuz bişey diyor mu peki. 1 hafta gerilik normal bence daha fazlası olursa sıkıntılı diye biliyorum
Htcmommyy2125 hilal0100 şu an her şey yolunda dedi. Her gün bir bardak kadar havuç suyu içtim. Normal suyu çok içtim. Bide bol dinlendim ağır iş yapmadım. Bide zemzem suyu önermişti burada birisi. Zemzem suyu sadece ter yoluyla atılıyormuş. Onuda yaptım. Sizde deneyin inşalla faydasını görürsünüz
sehertanyeri canannurr ben e nabızdan randevu buldum doktor yeşil alan açıyor zaten direkt randevu takibi yapmanız gerekıyor
sehertanyeri hilal0100 diğer doktor 6 demişti bana ama dün Perinatoloji doktoru gayet iyi sınır falan değil dedi ölçüsünü söylemedi ama suyu gösterdi her yer su dedi
hilal0100 sehertanyeri kac haftaliksin canim inssllsh doguma yakinsindir ve ins saglikla kucagimiza aliriz benide korkuttular yaaaa hic sorma
sehertanyeri hilal0100 26+2 haftalık hamileyim şükür her şeyine baktı sağlıklı en azından içim rahatladı