reyyannihle Kızlar 13 haftalık az önce devlet hastanesinde doktora sordum cinsiyet tahmininiz var mı diye sinirlendi azarladı beni video fotoğraf çekeyim dedim izin vermedi en son çıkarken bunu çekebildim tahminde bulunabilir misiniz anlayan anneler lütfen
tembelkiz reyyannihle pardon ne için azarladı çok normal merak etmen. Bazı doktorları anlamıyorum tamam sen belki 1000 tane gebeye bakıyorsun alışmış olabilirsin,herşey normal olabilir senin için, ama karşındakinin ilk heyecanı bunu anlamıyorlar
reyyannihle tembelkiz ayenn tembelkiz cinsiyet sorduğum için bide fotoğraf çekebilir miyim diye azarladı
reyyannihle orhismommmmmm benim her zaman ki doktorum çok anlayışlı nazik biri bugün de ona randevum vardı o yokmuş yerine bu gelmiş çok sinirimi bozdu
eed21 Ne hak buluyorlarsa kendilerinde. Nefret ediyorum böylesinden. Allah onları onlar gibilerle karşılaştırsın. Hamilelik psikolojik olarak yeterince zor bir de üstüne zorlaştırıyorlar. Üzülmeyin Allah bırakmaz
minikbirsurpriz reyyannihle bacak arası boş görünüyor bu açıdan tahmin sadece Allah gönlünüze göre versin :)