MonnaRoza Hamilelik sırasında bebeğin kanının anne kanıyla karışması NIFTY testin gerçekleştirilmesindeki temeli oluşturuyor. Hamileliğin belli bir döneminden sonra annenin kolundan alınan kanla bebeğe ait DNA parçacıkları ayrılabiliyor. NIFTY (Non - Invasive Fetal Trisomy ) testi yani girişimsel olmayan fetal trizomi testi, bebeğin Trizomi 21, Trizomi 18 ya da Trizomi 13 olup olmadığını, diğer yöntemlere göre daha net bir şekilde saptama imkanı veriyor
internetten baktım da bu testi istemesindeki amaç sanırım emin olmak istemiş olabilir mi kromozom konusunda ?
bende gittim bugun ben bebek olması için gidiyorum neden olmadıgını araştırmak için 11 aydır olmuyor güzel ilgilendi alttan muayne etti bütün testlerimi getirmiştim yanımda onlara baktı tek bir test eksikti adetken yapılan onu istedi bi numara veya kart vermedi şurda yaptr gibi memnun ayrıldım açıklayıcı konuştu bakalm bidahaki gitmemde neler dicek bu arada kendi doktorumun dedkleryle aynısını dedi ama histereskopi olmadan hamile kalmam için uğraşacgnı söyledi