Rabiaibrahim0803 Ya kızlar benim doktor hızlı hızlı bakıp erkek demişti bebişimin cinsiyetine.ama bi yerde okumuştum "bebek sağ tarafa ağırlık veriyosa erkek sol tarafa ağırlık veriyosa kız olur"diye.ben hep solda hissediyorum bebeğimi hareketlerini falanda orda hissediyorum.peki siz ne tarafta hissediyosunuz? Sağda mı solda mı?
Senaymn Rabiaibrahim0803 bende hep solda hissediyorum ama erkek 30 haftaya geldik halen solda daha fazla hissediyorum
seyma281015 Rabiaibrahim0803 Aksine bende genelde solda hissediyorum, bazen sağda da hissettiğim oluyor. Doktorum 14. ve 16. Haftada erkek dedi. Sen inanma bu kadar öyle şeylere. Hepsi yalan 😊
Oguzalpveannesi Rabiaibrahim0803 benimki sürekli yer değiştiriyor 😂 ama en sonunda hep solda kalmaya karar veriyor erkek benimkide
Rabiaibrahim0803 seyma281015 benim doktordan dolayı aslında ben biraz evhamlandım çünkü biraz başından savar gibi hızlı hızlı söyledi.ben boyunu kilosunu söylemediniz dedim.o da daha geçen hafta gelmişsiniz pek bişey değişmemiştir dedi
Zuleyha18 Rabiaibrahim0803 Amin inşaallah 🙏🏻 Senin de Rabbim sağ Salim dünyaya getirmeni nasip etsin 🤗
Rabiaibrahim0803 Guzel_ailem bi uerde okumuştum ama nerde okuduğumu pek hatırlıyamıyorum sanırım internette okumuş olabilirim