LaLalisaa Kızlar merhaba 1 aylık bebeğim var oyun matında yatarken boğulurmuş gibi oldu ve kucağımıza aldık sonra kollarını yukarı aşağı salladı kafasını da sağa sola salladı aynı anda yaptı aşırı bir şekilde 5 saniye falan sürdü ne olabilir bu
yeliz1923 LaLalisaa Telefonun sesinden korkmuştur aniden genelde korkunca o tür hareketler yapıyolar benimkiler de yapıyyordu korkunca
nyra LaLalisaa tükürük kaçmış olabilir. Düz zeminde yatarken dikkatli olun yatağında da reflü yatağı kullanmıyorsanız eğim verin yatağına. Bir de telefonu bebeğe yakın koymayın lütfen radyasyon açısından çok riskli. Tv den açın duaları. Ben 7 ve 2 yaş çocuklarımdan bile uzakta tutmaya çalışıyorum telefonu
kurkmantosuzmadonna LaLalisaa muhtemelen boğazına tükürük kaçmıştır. O an korkuyla da çırpınmıştır. Takip edin doktorunuz varsa ona da danışın.
Almirolie LaLalisaa telefon çok radyasyon yayıyor 🥹kulağına yakın koymasanız mı telefonu hatta çok uzakta olsa daha iyi olur sağlık açısından
Cagla0735 Bilgin yok yanlız bir daha olursa Video cekin derim arkasimin kizin cektigi video sayesinde tanisi konuldu .
LaLalisaa Cagla0735 ilk defa yaşadık ne yapacağımı bilemedim maalesef çokda kısa sürdü çok geçmiş olsun arkadaşınıza