Tüp mide ameliyatı oldugumda ilk gazı çıkartamadım mahvoldum 3 gun gaz çıkaramadığım icin hastanede yatmak zorunda kaldım ve o gaz sancısı sanki kalp krizi geçiriyormuşum gibiydi, ekstra olarak kendim hemsireyim ve omurilikten sıvı alınması işlemlerine defalarca girmişimdir ve o bele yapılan islemler beni hayatım boyunca hep irrite etmiştir hele ki doktor tekte yapamazsa vay haline… Sezaryen de koter plağı bağlanmadan hastaya koter uygulandığı icin dogum sonrasi yanıklar oluşan bir hastam vardi devamlı pansuman yapildi. Amacım korkutmak degil bunlar benim bizzat yasadigim icinde oldugum tecrübeler.. Bana cvs islemi yapılmıştı ve onda spinal igne kullanılıyor o iğnede bile öldüm öldüm dirildim. 15. Haftada bebegimi kaybettim 8.5 saat suni sanci aldim su an sukur yeniden hamileyim yeni ogrendim ve yine de sezaryen istemem. Süt gelme durumlarından korkum yok ama irrite oluyorum tercih meselesine kalirsa tabi ki vajinal dogum seçerim. Ama öncelik bebegimin sagligi olur pozisyonu uygun değilse ve riskli bir durum gelişirse de yapacak bir sey yok. Hamile olan hemsire arkadaslarim asla normal yapamam diyip tercih meselesi olarak sezaryen istedi. Bu istekler kişiden kişiye gore ve yaşanılan durum, tecrübe, ağrı eşiği gibi durumlara bağlı