clementine16 Selamlar ben 13+5teyim benim gibi 13. haftada olan arkadaşlar sizin süreç nasıl gidiyor merak ettim😇 Benim iştahım hafif arttı, enerjim hafif arttı tamamen olmasa da. Bulantım azaldı. Toplam 4 buçuk kilo verdim bu ana kadar. Aklıma gelenler bunlar 🥰
aselesea clementine16 bulantı kusma devam iştah bende de arttı hiç kilo almadım cinsiyet belli değil ikili test yaptırdım geçen hafta bazen kramp giriyo uzanırken yatakta sizler de de oluyor mu bu arada Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin meleklerimizi💫
mutlubalik Bende 13+6 dayım. Mide bulantılarım geçti hafif halsizlik devam ediyor. Benimde iştahım arttı toplam 3 kilo almışım
clementine16 Şişkinlik yaşıyor musunuz benim kilom az çıksa da karnım gün içinde çok şişiyor 5 aylık hamile gibi mutlubalik
clementine16 minegz minegz çok hızlı geçiyor gerçekten benim de yarın 14. hafta ilk trimester nasıl geçti anlamadım olayı kavrayana kadar
clementine16 aselesea anlık minik ağrılar sızlamalar gibi o anki duruma bağlı şeyler oluyor ya da yürürsem kasığıma anlık ağrı girip çıkabiliyor ama geçici şekilde. Ben de cinsiyeti fetal dna ile geçen hafta öğrendim amin hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza 🌸
simsekaysnr Özellikle akşamları artan bulantı ve hazımsızlık devam ediyor. Bulantısız yatağa giremiyorum. Aç gibiyim ama bir şey yiyecek gibi de değilim. Sabah da bulantı ve açıklık hali oluyor. Ramazanda oruç tutabilecek misinizzz?
sedapink34 kızlar bende 13 haftalık hamileyim Ağrı oluyor mu yada sancı karnınızda bende çok oluyor ya