anneoluyorm Kızlar 8 haftalık hamileyim tarhana cipsler oluyor ya kuruyemişcilerde satılıyor ondan aldım bir yedim bir yedim anlatamam. Ama şimdi de vicdan yaptım tabii. Sorun olur mu ki… ay..
anneoluyorm deletedmom43191 zararlı olup olmadığını bilmiyorum yada gebelikte tüketilir mi bilmiyorum mesela ?
melismersin anneoluyorm benim canım çekiyor cips yiyorum pizza yiyorum hamburger yiyorum 😂 ama abartmadan tabi 😂 dondurmada yiyorum geçen çiğ köfte yedim mesela yani. Afiyet olsun hepimize 😂
melismersin anneoluyorm bende öyleydim ama 6 kilo alınca ilk 16 haftada biraz gözüm korktu azalttım. Ama yani doymuyorum 😂 şimdi çok aşırı yiyince ayak bileklerim şişiyor. Ondan kendim yapıyorum. Sanırsam korku sardı 😂
nazliguneyli10 Bizim oranın tarhana cipsi yarma ve yoğurttan yapılır zararı yok faydası var canım afiyet olsn Maraşlıyım bende çok severim
derryaaneva anneoluyorm kız ne alaka tarhana Maraş’ın gözdesi bende hamileyim mide bulantima tek iyi gelen şey oydu içinde katkı yokki doğal yani tabu aldığınız yer güvenilir mi bilemem de