salihaci Fuunndaaa Diğerini iptal ettim ama Aybike hocaya hala alamıyorum iptal ettim diye sanırım vermiyor hdjdj
Fuunndaaa salihaci üniversite uygulamasında iptal sorun olmuyor MHRS gibi değil aklınıza geldikçe bakın bende öyle bulmuştum
sedanrakgll salihaci ben sistemden bakıyorum 27 şubata falan randevu görünüyor ama benim haftam tamamlanmıyor yine de alayım mı
eceacar salihaci selçuklu tıp da gökçen ay oraya gidebilirsin. ekstra ücret ödüyorsun. yaklasık yarım saat kontrol sürüyor. 20 gün önceden randevu alman lazım
Tugbaa-0 annebaliii Bende Gökçen hocaya gittim ancak renkli resim vermedi. Ama çok güzel ve çok dikkatli inceledi
ffgul salihaci daha iki gün önce Selçuk tıpta Gökçe’n hocaya çektirdim 3600 yada 3700 gini bir ücret ödedik ben çok beğendim çok ilgilendi
yvzslmvekrdsi Ben medova da Rukiye hocaya takipliyim. Oda Aybike pekini önerdi. Randevu bulabilirsem ona gitcem inşallah Bulamazsam Sibel özlere gitmeyi düşünüyorum
salihainciii yvzslmvekrdsi Bnde rukiye hocaya talipliyim kaç haftalıksın erkenden randevu alıyo millet bulunuyor mu acaba randevu
yvzslmvekrdsi salihainciii 18+5 şuanda 27 şubata kadar git ddi Rukiye hoca. Ne zmn baksam dolu hep Aybike hoca 🤷🏼♀️
yvzslmvekrdsi salihainciii gecen gün buldum randevu ama 3600 lira dediler medicanayı aradık 8700 liraymış orası da. Medova da doğum paketi dahilinde detaylı ultrason ama dr erkek olduğu için gidemiyorum.. Rukiye hoca şehir hastanesinde bi dr önerdi ona gidecez inşallah