bir pazar günü aşırı kanamayla uyanıp lütfi kırdar acilinden verim alamayınca oranınkine gittim 8. haftamda (zaten daha az miktarda başlamıştı kanamalarım ama o gün çok fazlaydı). acilin kapısından itibaren ileri gebelik dahi olsanız tek giriyorsunuz içeri. genç bir kadın doktor vardı çatala çıkarıp vajinal muayene etti (lütfi kırdar acilde vajinal de olsa sedyede muayene ediyorlar şaşırdım o yüzden) muayene sırasında büyük bir pıhtı geldi doktor ben o psikolojide ağlarken gözümün önünde pıhtıyı inceledi içinde bebek var diye. sonra kanamana bakıcam bizim pedlerden koy dedi ve yerini falan göstermeyip çıktı ben pedi bulamadığım için sargı bezlerinden koydum, 1 saat sonra gittiğimde ped koymamışsın ki bu ne diye bana kızdı (pedleri de sargı bezinden yapıyorlar acilde). sonrasında “şimdi kürtaj yapamam ama 3-5 güne düşer zaten gelirsin kürtaj yaparız” dedi. onun yüzünden o kadar çok ağladım ki bir de direkt doğum hastanesi olduğu için inandım söylediklerine. şu an size tek söyleyeceğim şimdi 38+3teyim pazartesi doğumum var 🥲🥲🥲