Melzo DlstM benimde olmuştu bende çok korktum ona bişey oluyor diye ama kasılma sancı aynı şeymiş ilerleyen haftalarda onu anladım çok sık olmadığı sürece bişey olmaz
Meltemp Babacan Yaa sizlere nekdar teşekkür etsem azdır ❤️❤️ okdar memnun kaldık ki anlatamam harika bir doktor❤️🌼😊
Meltemp Babacan eveet gördük 2 hafta sonrada kalp atışı için gideceğiz gayet sağlıklı bir gebelik dedi 🙏🏻❤️❤️❤️😊
Camlicagizem AsilveAnnesi Bende emin beye gidiyordum sanırım değiştircem. İlgisi anlatımı vs gayet iyi ama bizi bilgilendirmektediği bi konu hakkında soru sormuştum “bu saatte böyle soruyorlar olmuyor ama” gibi bi cevapla karşılaştım. Doğum vakti geldiğinde de aynı tepkiyi mi verecek gibisinden korkularım var devam edip etmeme konusunda kararsızım😏
2bebekannesi3542 Eminel merhaba doktorunuza tatillerde de uşasabiliyor musunuz doğum sırasında geliyor mu?
Eminel 2bebekannesi3542 her zaman ulaşabiliyorum cnm tatiller, mesai saati ve mesai saati dışı, öyle ki acil doğumlarda bile nerde olırsa olsun geliyomuş, ilgisi alakası ve en önemlisi de bilgisi on numara,
Babacan Meltemp ay çok sevindim darısı yarın benim başıma inşallah😊 Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayi nasip etsin inşaallah
Brc009 Meltemp ben gülin hanıma gidiyorum çok iyi ve çok ilgili doktor tavsiye ederim bende 10+3 hamileyim çok memnunum kendisinden😉
Babacan Meltemp amin inşallah 2 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim ilk regl döneminden sonra hamile kalınca doktorum bile şaşırdı. Hatta bu duruma çok sevindi
Babacan Meltemp çok teşekkür ederim olacakla öleceğe çare yok sadece kader diyip geçiyorsun. Çok şükür Rabbim bize yeni güzel bir mucize nasip etti. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sıkıntısız sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız
Ecok @Meltemp Merhaba canım 26 haftalık hamileyim medicalpark Volkan bey’e gidiyorum ve inanılmaz memnunum pamuk gibi bir doktor bir kere gitmeyle nedemek istediğimi anlarsın zaten 🙏🏼 Her sorumu beni endiselendirmeden gayet güzel sicak bir sekilde cevapliyor o yonunden dolayi kendisini cok seviyorum. Tabii daha doguma cok var ama bende arkadas tavsiyesiyle gittim iyikide volkan beyi tercih etmisim 🙏🏼💞
Meltemp Ecok Eveet gerçekten çok iyi bir doktor💁🏻♀️ bende 5+5 oldum bugün 🙊 buradan tavsiye eden arkadaşlar sayesinde ilk muayene için volkan seyi tercih ettim gerçekten harika bir doktor çok memnun kaldık ❤️🙏🏻🙏🏻😌 sanada teşekkür ederim allahım kucağına almayı nasip etsin 😍🙏🏻