Gokturkmom_ Nur_58 Herkeste değişken bence :) başkalarıyla kıyaslamayın.Benim düşük bi değerdi ama sonuç sağlıklı gebelikti.
papatyakokulugece Nur_58 gebelik betaya göre değil son adet tarihine Göre hesaplanır googlea gebelik hesaplama yaz orda gösterir 955 le öğrendim bir aylıktı
Nur_58 Gokturkmom_ gerçi orası öyle ama daha doktora gitmedim randevuma da biraz var içime korku düştü acaba normal mi değil mi değer diye 🤦🏻♀️
papatyakokulugece Nur_58 normal iki günde iki katı arttığını düşünürsek kesen oluşmuştur doktora gidip görebilirsiniz
DilarAsel Nur_58 muhtemelen normaldir doktor buna karar verebilir kendinize sıkıntı ve stres yapmayın ♥️
Nur_58 papatyakokulugece gebeliği hesaplamıyorum sadece şuanki değer haftasıyla uyumlumu diye merak etmiştim ☺️
Gokturkmom_ Nur_58 Adetten 4 gün önce 94 ile öğrenmiştim .Önemli olan kaçla öğrendiğiniz değil 2 günde 2 katı artıp artmadığı
Nur_58 papatyakokulugece ilk bebeğimde erken gittim ve hiç göremedik o yüzden bu gebeliğimde o kadar acele etmek istemiyorum daha erken diye düşünüyorum
beyzyrc Nur_58 adete 3 gün kala 27 ile öğrenmiştim 3 gün geçe 315 di 4 haftalıktı şuan 6 haftalığız ama düşük veya yüksek olması önemli değil düzenli artması önemli betanın
papatyakokulugece Nur_58 bin betayı geçince görünür ama bir kaç gün sonra gidin madem hayırlı olsun ☘️
Nur_58 Gokturkmom_ aslında ben hamileliğimi 3 haftalıkken öğrendim fakat hemen kan testi yapamadım Çizgi silikti Dün tekrar test yaptım ve çizgi anında koyulaştı Bende kan verdim ve sonuç o çıktı Aslında öğrendiğimden beri yükselmişti hcg