beeyzax İlk gebeliğim 19+5 hâlâ daha hareketlerini hissedemiyorum sizler kaçıncı haftada hissettiniz normal mi şuan benim hissetmemem
ylnydgd beeyzax çok normal bana 23 e kadar vakti var demişti. 19+5 te ben iki pıt hissetmiştim sonra 1 hafta sonra bi daha hissetmiştim.
ecemk94 beeyzax ilk hamileliğim. 23.haftada net hissetmiştim. Zaten anlaşılmayacak gibi değil sonrası 😊
beeyzax ylnydgd ay inşallah bende hissederim çok tedirgin oluyorum böyle panik atağım ayaklandı artık niye hissetmiyorum diye
ylnydgd ylnydgd 1 hafta 10 güne hissedersiniz diye düşünüyorum :) insan çok sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum sizi. Sonra da aa hareket etmedi neden etmedi oluyor insan ama 30 a kadar düzensiz oluyor hareketler onu da ekleyeyim :)
siisu beeyzax normal canım ben oğluma hamileyken 18 haftada hissetmiştim sonra bir daha hiç durmadı zaten bunda 20+4 oldum çok minik minik hissediyorum 🤣
elaefem beeyzax ilk bebeğimde 17 haftada hissetmiştim.şimdi 16 haftalıgın bakalım ne zaman hissedecgm
kezbugokce İlk gebeliklerde genelde 21 ve 24. haftalar arasında hissedilir ikinci gebeliklerde 18. haftadan itibaren ortalama hissedilir kişiden kişiye göre değişir tabi endişelenme☺️ hiç durmayacağı zamanlar gelecek ♥️
Necc86 Ben 16 da hissettim pıt pıt şeklinde. Dr hareketlerini 18 den önce hissedemezsin diyo ama hareket değilki hissettiğim tekmesiydi.
miniginannesi__ beeyzax bende 19+2 yim, hala hissedemeyenlerdenim herkes ilerde hiç durmayacak diyor o yüzden pek de stres yapmıyorum sende rahat ol 🥰