Emlly 38+3 olduk kizlar ne gelen var ne giden🤭 artik cok yorgun hissediyorum kendimi bugün adet sancısına benzer ağrılarım oldu bütün gün bel ağrım da geçmedi yürümekte zorlandım resmen ay hani erkekler erken gelirdi kızlarım gibi 40 haftayı bulacak galiba ama onlarda yine rahattım bu zor geçiyor gibi doktor merdiven in çık dedi başka ne yapmalıyım kızlarım da hurma yerdim canım bunda hurma da çekmiyor doğru düzgün yemedim daha neler yapsam acaba sizce 🥹
Meral_63 Emlly Benim de öyle oldu hasteneye gittiğimde acil sezeryana aldindim maalesef Bebek hareketleri azalmıştı dikkat edin olur mu hareket falan etmese kasılman olursa git suyu yada nişanı falan bekleme ne olur ne olmaz
Zhde Emlly bizde 40+2 olduk erkek bekliyoruz bende hurma çömelme squat yapıyorum ama olmayınca olmuyomus onu anladım 38 den beri yapıyorum ama yok yinede canları sağolsun kolaylıkla sağlıkla gelsinler inşallah 💙🙏
Emlly asil15 öyleymis valla cani ne zaman istiyorsa ozaman geliyorlar evet sıcak bu duşa gireyim birazdan Sagol canım
Emlly Meral_63 valla dediğin gibi demin den beri bakıyorum acaba nisan gelecek mi yada su diye hiçbirsey yok adet sancısı gibi agirilarim var bebeğin hareketlerine bakayım ozaman Sagol canım benim
Emlly Zhde benimki de uygulamaya göre 13 gözüküyor son 11 gün bakalım belki bize de verirler suni sancı hayirlisiyla sağlıkla gelsinler canım 💕 sağlıkla al kucağına 🌸
gulsuakman Emlly ben her şeyi yaptım yürüme, merdiven, ilişki, hurma başlamadı 3 kere alttan zar sıyırma işlemi de oldu bana mısın demedi 😅 en son 40+2 de suni sancı ile doğurdum
Emlly gulsuakman ayyyy maşallah sen her yolu denemişsin 🤣🙈 desene bizim yolda öyle gözüküyor son 11 gün bakalım gelecek mi 🤭
Zhde Emlly amin inşallah canım 11 de balon takicaklar rahim içine 12 de sabah yeniden gidicem bakalm nasil gelisicek durum bende bilmiyorum
Zhde Emlly ay inşallah canım açılmayı hizlandiriyomus rahim ixine yerlesiyomus düşünce doğum başlıyormuş
annebaliii Emlly 41 de doğdu oglum ☺️☺️Sıcak suya otur belıne sıcak su tut ve korunmasız ılıskı Yaşa bunlar Rahmi açıyor
Emlly annebaliii ayy maşallah hiç de gelmek istememiş 🤭🩵😂 dün oturdum valla sıcak bir duş da iyi geldi ara ara kasilmalar oluyor ha gayret diyorum gelecek inşallah son günlerimiz hepimize kolay doğumlar diliyorum 💕🌸