poficik cok tesekkur ederim amin sag olun🙏🏻 sigortali sigortasiz ucreti bilmiyorum acikcasi degisiyor mu en son muayene ucreti 1450 tlydi ameliyat ucretide doktorun bicak parasi 5 bin kusur anestezi parasi 2 bindi vip oda ile ozel odanin farki buyuklugu baska bir farki yok esler kalabiliyor ziyaretci saati diye bir sey yok isteyen istedigi saatte geliyor kimse niye burda bu kadar insan var bu saatte niye gelmisler falan demiyor vip odanin bos oldugu gunu ameliyat tarihi vermez buyuk ihtimalle doktorun ameliyat gunleri var o gunlere gun veriyor acil bi durum olmadikca tabii ozel oda her turlu bulursunuz iki servis var cunku mesela benim yatisim bir gun once yapildi vip odada yer yoktu ozel odada yoktu benim yatisim kadin dogum servisinde yapildi ama ozel servis ve saglik turizmi servisine soyledik oda bosalinca hemen sizi alcaz dediler siraya yazdilar ben kadin dogum servisinde 1-2 saat yanimda baska sezaryen yapmis bir kadinla yattim onlarda ozel serviste sira bekliyordu benimde kadininda esi odaya girdi ama soyle girdiler kadin bana esimin iceri girmesi senin icin sorun olur mu dedi yok olmaz dedim senin esinde girebilir dedi oyle eslerimizde oturdu yanimizda vip oda 2 saat sonra bosaldi beni aldilar yanimda yatan kizida benden 1 saat sonra ozel servise indirdiler yer olmayincada boyle yapabiliyorsunuz odalarla ilgili su oluyor biz vip oda icin gunlerce gittik geldik konustuk ayiramiyoruz onceden ayarlanmiyo dediler ama odalarin doluluguna bakan kisi sizin yatis yapacaginiz zaman bos olur buyuk ihtimalle cuma gunu hasta taburcu dedi ama haftasonu bir hasta yatis yapmis oraya benimde yatisim sali gunuydu haftasonu yatis yapan hasta sali gunu ogleden sonra taburcu oldu ben oyle gectim odaya